Consulat

Consulatul României la Ciudad Real

Pentru operativitate utilizaţi corespondenţa electronică!

 

Adresă: Calle Mata, 37, 13004, Ciudad Real

Telefoane Call Center (informații consulare pentru cetățeni români):

+34 926 226 825

+34 926 274 805

+34 926 256 925

Numerele de telefon sus-menționate sunt conectate direct la Call Center-ul Consular care funcționează la București în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.


Alte telefoane disponibile

 

Telefon secretariat: +34 926 251 751

Număr de telefon destinat comunicării cu autoritățile spaniole. La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.

Telefon de urgență: +34 609 513 790

Exclusiv pentru cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar), inclusiv pentru notificări din partea autorităților spaniole privind situații de urgență în care sunt implicați români. La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.

Fax: +34 926 231 170

E-mail: ciudadreal@mae.ro

Adresă de e-mail utilizată pentru legătura cu autoritățile locale din țara de reședință. La această adresă NU se furnizează informații consulare.

E-mail call-center (informații consulare pentru cetățeni români): contact@informatiiconsulare.ro

În cererea de informații vă rugăm să precizați orașul și provincia de rezidență, pentru a primi informații consulare specifice în funcție de zona geografică.

Site-web informații consulare pentru cetățeni români: http://www.informatiiconsulare.ro

Pentru informații referitoare la obținerea vizei române (necesare cetățenilor străini)

 • RO: Cetățenii străini care solicită informații despre obținerea vizei de intrare în Romania se pot adresa la adresa de e-mail ciudadreal@mae.ro sau accesând portalul  http://www.eviza.ro
 • EN: Regarding foreign citizens, that request visa services, we advise to send the inquires at the e-mail address: ciudadreal@mae.ro or at the webpage: http://www.eviza.ro 
 • ES: Los extranjeros que solicitan visado para Rumanía, pueden solicitar información adiccional por correo electronico: ciudadreal@mae.ro o en la página web: http://www.eviza.ro 
   

Alte informații utile

 • Pentru a verifica DACĂ A SOSIT PAȘAPORTUL dumneavoastră la Consulat, click AICI sau pe pagina principală pe butonul ”PAȘAPOARTE PRIMITE LA SECȚIA CONSULARĂ”, din partea dreaptă jos.

Circumscripţia consulară a Consulatului României la Ciudad Real cuprinde următoarele provincii din Comunitatea autonomă Castilla-La Mancha:

 • Castilla-La Mancha, provinciile:
  • Ciudad Real
  • Toledo
  • Albacete
  • Cuenca

ATENŢIE!

Începând cu data de 23 ianuarie 2017, Consulatul României la Ciudad Real va efectua toate categoriile de servicii consulare numai în baza programărilor prealabile.

Pentru fiecare serviciu consular se solicita programare separat.

Cetățenii români sunt invitaţi să solicite programare pentru toate categoriile de servicii consulare de care au nevoie, folosind pagina web www.econsulat.ro.

Detalii privind www.econsulat.ro (click aici).

Urmăriţi pagina noastră Facebook și canalul YouTube (click aici) al Ambasadei României la Madrid pentru a afla cum să folosiţi www.econsulat.ro.

LISTA SECȚIILOR DE VOTARE DIN CADRUL CIRCUMSCRIPȚIEI CONSULATULUI ROMÂNIEI LA CIUDAD REAL LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE 2019

28.10.2019

723 Ciudad Real (CONSULAT) Calle Mata, no.37, 13004 Ciudad Real, provincia Ciudad Real 726 Tomelloso Antiguo Hangar de la Estación de Ferrocarril de …

Lista secţiilor de vot din Spania la alegerile prezidenţiale 2019

22.10.2019

De trei ori mai multe secţii de vot în Spania la alegerile prezidenţiale din noiembrie 2019 decât la orice alt scrutin din trecut! Click aici pentru lista completă şi…