Consulat

Consulatul României la Ciudad Real

Pentru operativitate utilizaţi corespondenţa electronică!

 

Adresă: Calle Mata, 37, 13004, Ciudad Real

Telefoane Call Center (informații consulare pentru cetățeni români):

+34 926 226 825

+34 926 274 805

+34 926 256 925

Numerele de telefon sus-menționate sunt conectate direct la Call Center-ul Consular care funcționează la București în cadrul Ministerului Afacerilor Externe.

Telefon secretariat: +34 926 251 751

Număr de telefon destinat comunicării cu autoritățile spaniole. La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.

Telefon de urgență: +34 609 513 790

Exclusiv pentru cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă (accidente cu victime, decese, calamităţi şi alte situaţii de pericol sau cu caracter extraordinar), inclusiv pentru notificări din partea autorităților spaniole privind situații de urgență în care sunt implicați români. La acest număr de telefon NU se furnizează informații consulare.

Fax: +34 926 231 170

E-mail: ciudadreal@mae.ro

Adresă de e-mail utilizată pentru legătura cu autoritățile locale din țara de reședință. La această adresă NU se furnizează informații consulare.

E-mail call-center (informații consulare pentru cetățeni români): contact@informatiiconsulare.ro

În cererea de informații vă rugăm să precizați orașul și provincia de rezidență, pentru a primi informații consulare specifice în funcție de zona geografică.

Site-web informații consulare pentru cetățeni români: http://www.informatiiconsulare.ro

Pentru informații referitoare la obținerea vizei române (necesare cetățenilor străini)

 • RO: Cetățenii străini care solicită informații despre obținerea vizei de intrare în Romania se pot adresa la adresa de e-mail ciudadreal@mae.ro sau accesând portalul  http://www.eviza.ro
 • EN: Regarding foreign citizens, that request visa services, we advise to send the inquires at the e-mail address: ciudadreal@mae.ro or at the webpage: http://www.eviza.ro 
 • ES: Los extranjeros que solicitan visado para Rumanía, pueden solicitar información adiccional por correo electronico: ciudadreal@mae.ro o en la página web: http://www.eviza.ro 
   

Alte informații utile

 • Pentru a verifica DACĂ A SOSIT PAȘAPORTUL dumneavoastră la Consulat, click AICI sau pe pagina principală pe butonul ”PAȘAPOARTE PRIMITE LA SECȚIA CONSULARĂ”, din partea dreaptă jos.

Circumscripţia consulară a Consulatului României la Ciudad Real cuprinde următoarele provincii din Comunitatea autonomă Castilla-La Mancha:

 • Castilla-La Mancha, provinciile:
  • Ciudad Real
  • Toledo
  • Albacete
  • Cuenca

ATENŢIE!

Începând cu data de 23 ianuarie 2017, Consulatul României la Ciudad Real va efectua toate categoriile de servicii consulare numai în baza programărilor prealabile.

Pentru fiecare serviciu consular se solicita programare separat.

Cetățenii români sunt invitaţi să solicite programare pentru toate categoriile de servicii consulare de care au nevoie, folosind pagina web www.econsulat.ro.

Detalii privind www.econsulat.ro (click aici).

Urmăriţi pagina noastră Facebook și canalul YouTube (click aici) al Ambasadei României la Madrid pentru a afla cum să folosiţi www.econsulat.ro.

Activități de celebrare a Zilei Naționale a României 2018 în provincia Ciudad Real - Tomelloso

28.11.2018

La data de 25 noiembrie 2018, înainte de a încheia vizita în Spania, membrii Coralei Sf. Mina s-au deplasat în localitatea Tomelloso pentru a participa la evenimentul…

Activități de celebrare a Zilei Naționale a României 2018 în provincia Ciudad Real

28.11.2018

În continuarea evenimentelor de marcare a Centenarului Marii Uniri, duminică, 25 noiembrie 2018, doamna consul Doina Boblea, șeful oficiului consular, a participat la…

Ziua Națională a României 2018 - Ciudad Real

27.11.2018

La data de 24 noiembrie 2018, oficiul consular a organizat, la Hotelul Doña Carlota din Ciudad Real, provincia Ciudad Real, un eveniment de marcare a Zilei Naționale a…